Rikskampen användarvillkor

Integritets policy

Din integritet är viktig för oss. Det är Rikskampens policy att respektera din integritet gällande all information vi kan samla in från dig via vår webbplats http://rikskampen.se/ och andra webbplatser vi ansvarar för. Vi ber endast om personlig information i syftet att ge dig bästa möjliga hjälp.

Vi upplyser dig om vilken information som sparas och hur denna med ditt medgivande kommer att användas, på rättvisa och lagliga sätt.

Vi behåller endast informationen under den tid som är nödvändig för att ge dig den begärda tjänsten. All lagrad data skyddas kommersiellt acceptabelt för att förhindra förlust och stöld, samt obehörig åtkomst, avslöjande, kopiering, användning eller modifiering. Vi delar inte personligt identifierande information offentligt eller med tredje part, utom när det krävs enligt lag. Vår hemsida kan länka till externa webbplatser som inte drivs av oss. Vänligen var medveten om att vi inte har någon kontroll över innehållet och praxis på dessa webbplatser och kan därför inte ta ansvar för deras respektive sekretesspolicy.

Du är fri att vägra vår begäran av din personliga information, med förståelse för att vi då kanske inte kan ge dig fullständiga önskade tjänster.

Din fortsatta användning av vår hemsida kommer att betraktas som acceptans av vår praxis kring sekretess och personlig information.

Om du har några frågor om hur vi hanterar användardata och personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

Denna policy gäller från och med den 2019-04-01.