Bli medlem

Du är inte ensam

Före & efter

Jag nådde mitt mål och återfann livsglädjen och orken till att prestera mera.
Före Rikskampen
Efter Rikskampen

”När jag var 27 år blev jag gravid och fick efter graviditeten en oönskad övervikt på tio kilo, något jag inte trivdes med. Året efter köpte jag ett gymkort, men eftersom jag saknade kunskap om både träning och kost valde jag även att gå med i PT-kampen. Tillsammans med min PT utformade vi ett program som skulle hjälpa mig tillbaka till min normalvikt, på endast tio veckor. Jag nådde mitt mål och återfann livsglädjen och orken att prestera mera. Med all nyvunnen kunskap om kropp, träning och hälsa har jag idag lämnat mitt kontorsjobb och utbildat mig till personlig tränare. PT-kampen förändrade verkligen mitt liv.”

- Linda, tidigare deltagare i PT-kampen och idag PT för Rikskampen.

Efter 10 veckors dedikation till min kostplan och ett otroligt kul tränings- schema, hade jag gått från 90 till 77 kilo.
Före Rikskampen
Efter Rikskampen

”2017 valde jag att omprioritera och sätta mig själv och min hälsa i första rummet. Jag hade lagt all fokus på mina företag. Den tid som blev över ägnade jag åt min familj och mina barn. Men jag saknade energi. Jag bestämde mig för att gå med i föregångaren till Rikskampen, PT-kampen. Efter 10 veckors dedikation till min kostplan och ett otroligt kul träningsschema, hade jag gått från 90 till 77 kilo. Jag mådde mycket bättre inombords, fick energi att prestera ännu bättre i arbetslivet och kunde dessutom ägna mer tid åt familjen.”

- Mats, tidigare deltagare i PT-kampen och framgångsrik företagare.

Våra Personliga Tränare

Kalle Skagermark

Linda Hautajärvi

Linda Holst

Matilda Hjalmarsson

Öllegard Lilja Santiestevez

Åsa Forsman

David Stjernfeldt

Erik Levander

Law Shall

Våra medlemmar kämpar tillsammans för att må bättre. Med hjälpmedel från appen och stödet från andra Rikskampare kommer vi tillsammans att skapa ett sundare Sverige.

Bli medlem